E-cursus nooit meer zorgen of stress | 2020 Review

Is deze cursus wat voor jou of juist niet?

Gemiddelde leestijd: 18 minuten
Frank de Moei e cursus nooit meer zorgen of stress review

In dit review over de e-cursus nooit meer zorgen of stress, hoop ik duidelijkheid te verschaffen. Duidelijkheid over de cursus, of de cursus wat voor jou is en vooral of de cursus doet wat hij belooft. Gezien ikzelf ook veel bezig ben met zelfontwikkeling en bewustwording, kunnen deze tools die mogen leiden tot een gelukkiger leven, mij enorm boeien.

Zodoende de logische stap om een review te schrijven voor iedereen die op zoek is naar meer rust en sereniteit. Op weg naar de Verbeterde Ik is het wel zo fijn om de juiste tools te vinden. Dus als ik je daarmee kan helpen, dan doe ik dat maar al te graag.

In dit review vertel ik je wie de persoon is achter de cursus. Wat je voor je geld krijgt en wat je kunt verwachten. Om je zo een volledig mogelijk beeld te geven wat voor soort cursus het is.

Inhoudsopgave

Voor wie is deze cursus?

Ik zal met de deur in huis vallen en je eventueel een hoop leeswerk en tijd te besparen. Ik vertel je meteen voor wie de e-cursus nooit meer zorgen of stress bedoeld is. De cursus is bedoeld voor diegene die van hun drukkende levenssituatie en negatieve denkwijze af willen. Diegene die een ontspannen leven zonder zorgen of stress willen. Waarom staat willen dikgedrukt zal je je waarschijnlijk afvragen? Als je deze cursus begint zonder wil dan gaat deze cursus je niets opleveren.

Zonder wil bereik je niets, zonder wil komt er niets naar je toe. Plus als de echte wil er niet is, is je nood om te veranderen niet hoog genoeg, dus kun je het hier beter bij laten. Toch adviseer ik je om verder te lezen en je zelf eens goed af te vragen of je die wil diep van binnen toch niet hebt. De wil om je onbevredigende leven voor eens en voor altijd om te gooien. Naar het kunnen inzien dat het leven wel heel mooi is. En dat jij in bezit bent van die kracht om dit te bewerkstelligen.

De kracht om weer rust in je hoofd en leven te krijgen! Want vraag je eens af nu je op zoek bent en dit leest, ben jij op dit moment intens gelukkig in hoe jou leven loopt of is? Of mag er (wat) verbetering komen? Laten we gewoon eens beginnen te bekijken wat de cursus inhoudt en wat het je kan brengen.

Waar gaat het in de cursus om?

De eerste vraag die je je kunt stellen is, waar komen onze zorgen en stress vandaan? Wat jou duidelijk gaat worden via de e-cursus is dat we de zorgen of stress die we ervaren, zelf creëren. Ons continue (negatieve) denken is hierin de boosdoener, deze bezorgt ons de nare ervaring die we hebben met het leven. Je zult gaan leren om in je denken een ommezwaai te gaan maken. Dat klinkt mij te makkelijk, hoor ik je denken, maar daarin ligt wel jou sleutel tot jou geluk.

Wat de cursus jou gaat leren is niet alleen om naar je denken te gaan kijken maar ook naar de eventuele acties die daarbij horen. Want zonder acties blijven situaties wel hetzelfde, al kan je denkwijze hierin wel helpen om de situatie anders te gaan zien. Waarna we in gaan zien of de situatie helemaal zo slecht nog niet is, of dat we een keuze gaan maken en je actie gaat nemen om de situatie te gaan veranderen.

Maar dan wel met een heldere denkwijze, waar negativiteit geen deel meer van is. Met andere woorden, helder denken, heldere keuzes en daarbij heldere acties om van jou leven een fijn en ontspannen leven te gaan creëren. Onthoud wel voor jezelf dat je jezelf hierin wel de tijd gunt en dat je niet kunt verwachten dat het morgen beter zal gaan. Maar in de loop van de cursus zal je wel verandering merken. Kleine stapjes maken één grote, wees gerust ook jij komt er wel.

Al zal de wil en de daadwerkelijke beslissing die je neemt om je eerste stap te gaan zetten, naar een ontspannen en fijn leven je al wel verlichting brengen. Je gaat er namelijk voor en dat wordt je gegund. Iedereen heeft er recht op, dus ook jij!

Frank de Moei

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei e cursus nooit meer zorgen of stress review

Frank de Moei is als professionele life-coach een expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren – snel èn blijvend. Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn zijn passies en Frank helpt graag anderen met hun persoonlijke groei.

Frank gelooft dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker dan je gelooft – en kunt veel meer dan je denkt. Het mooiste doel dat je kunt hebben, is plezier in het leven. En het mooie is dat je dat elke dag kunt bereiken!

Daarbij is Frank de eigenaar en oprichter van zijn website NewStart.nl en eigenaar van Capedium Training & Coaching. Op de website is ook veel informatie te vinden, om je te helpen met je bewustwording en ontwikkeling.

Welke ervaring heeft Frank de Moei

Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach en is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Zo is hij ook aangesloten bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Naast opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching, heeft hij jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Frank de Moei review e cursus nooit meer zorgen of stress

Hoe loopt het contact

Na contact te hebben gehad met Frank de Moei, over of ik een reviewcopy mocht ontvangen om een review te mogen schrijven, kreeg ik zonder twijfel direct inzage in de cursus. Geen aarzeling en volledig vertrouwen. Voor mij is dan ook duidelijk dat Frank vertrouwen heeft in zijn product en welwillend is, dit te laten zien.

Het email contact met Frank verloopt vlot en zeer vriendelijk doch professioneel en er wordt binnen een korte tijd geantwoord. Mijn ervaring in deze is zeer prettig en voelt goed en vertrouwelijk aan. Men mag Frank dan ook mailen met vragen over zijn cursus, dus mocht je die hierna nog hebben dan kun je dat zeker doen.

De cursus

Hoe verloopt de cursus

Het is de bedoeling de cursus in 9 weken te doorlopen. Elke week ontvang je 2 e-mails met uitleg, met daarbij behorende vragen en opdrachten. Elke les biedt je een stukje theorie dat je inzicht geeft in oplossingen om zorgen en stress los te laten. Aan het eind van elke les volgen een aantal vragen en opdrachten. Deze zijn bedoeld om de theorie toe te passen in de dagelijkse praktijk en je te laten nadenken over jouw eigen situatie. Je ontvangt in totaal 19 e-mails.

Het mooie van de cursus is dat je deze in je eigen omgeving kunt doen. Je hoeft er je huis niet voor uit en je hoeft niet op een bepaalde tijd ergens aanwezig te zijn. Het is daarbij ook dat je niet verplicht bent de cursus in 9 weken te moeten doen. Je kunt de cursus doen op de momenten en in de tijd die jij fijn vind. Het enige vereiste is dat je hem in de volgorde doet zoals je hem toegestuurd krijgt.

een heerlijk ontspannen leven

Dit is de beste manier om de cursus tot je te nemen en te begrijpen. Zo ook om het op een zo goed mogelijke manier in je leven te kunnen implementeren.

Na het lezen van het verhaal, die beschreven staat in de mail, sporen de vragen en opdrachten je aan tot zelfreflectie. Hierbij geeft het verhaal je handvatten om er wat mee te kunnen doen. Je zult merken dat er op vriendelijke doch confronterende manier wordt uitgelegd, dat jijzelf jouw leven kunt omzwaaien naar een positief leven. En wees niet bang, dit wordt jou allemaal netjes en glashelder uitgelegd en hoe je dit kunt doen.

Volgorde lessen:

Hieronder zie je de titels van de onderwerpen die je in je mailbox ontvangt.

review e-cursus nooit meer zorgen of stress inhoud

Mijn ervaring met de cursus

Om te beginnen is de cursus makkelijk te volgen en is de theorie zeer begrijpelijk geschreven. Misschien klinkt het oneerbiedig, maar de cursus is kinderlijk eenvoudig qua begrijpelijke informatie en dat is juist het mooie eraan. De cursus is helder en er is duidelijk wat er bedoelt wordt. Het neemt door de eenvoud niet weg dat er aan het werk gegaan mag worden en je het heft in eigen handen mag nemen.

De hoeveelheid informatie en het aantal vragen en opdrachten per email is genoeg, niet te veel en zeker niet te weinig. Zo pak je de mail er makkelijk nog eens een keer bij om hem door te lezen, om zodoende de informatie goed tot je door te laten dringen. De tijd die je nodig hebt om de vragen en opdrachten te doen zal variëren, afhankelijk van hoe grondig jij de opdrachten wilt doen.

Hierin zeg ik neem je tijd en zorg dat je ze ergens maakt waar jij je op je gemak voelt en je niet gestoord kunt worden. Daarom is het ook zo fijn dat je de cursus lekker in jou gewenste omgeving en tijd kunt doen. Ongedwongen en op je gemak.

Nooit meer zorgen of stress review
E-cursus Nooit meer zorgen of stress

Wat ben ik gaan inzien

De cursus laat zien, waar ikzelf ook al geruime tijd mee bezig ben, dat je niet je gedachte bent. Zoals gezegd, de boosdoener van onze zorgen en stress is de manier waarop er denken. En de kracht achter dit om dit te veranderen of om te draaien, ligt bij jezelf. Daarin heb je meer kracht dan dat je op dit moment zult denken. Maar door de cursus ga je hier grote stappen in maken.

Ikzelf had al minder stress door waar ik zelf al mee bezig was. Maar door de cursus heb ik toch meer focus gekregen op dat waar ik naartoe wil en wat ik (nog) wil bereiken met een positieve mindset. Daarbij ervaar ik meer dankbaarheid, voor hetgeen ik al heb en waar ik mee bezig ben.

Via de cursus krijg je het inzicht, niet te zien hoe het schip strand, maar hoe het schip vaart! Jij bent de kapitein, jij staat achter het roer en bepaalt je koers in het leven!

Hoeveel kost de cursus

De cursus kun je nu tijdelijk aanschaffen van €199,- voor €59,-. Wat een zeer mooie en aantrekkelijke aanbieding is.

Wat krijg je voor je geld

Je ontvangt de e-cursus Nooit meer zorgen of stress en 2 extra bonussen voor slechts € 59,- terwijl de normale prijs € 199,- is.

Bonus 1 is het ebook Inzicht in je kracht. 56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering (waarde €25,-).

Bonus 2 Eén E-Mail Coachingsessie. Mocht je naar aanleiding van deze cursus ontspanning nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor één coachingsessie per e-mail (Waarde: € 25,–).

Geld terug garantie

Mocht de cursus echt niets voor jou zijn dan krijg een 15-dagen 100% geld terug garantie. Op deze manier loop je dus geen enkel risico. Binnen die 15 dagen krijg je dus 4 mails en kun je een gedegen keuze maken of je blijft doorgaan of niet. Een mailtje richting Frank dat je er van af wilt zien en je krijgt netjes je geld terug.

Hierin zie ik dan ook weer het vertrouwen die Frank de Moei uitstraalt, vertrouwen dat het goed zit. Vertrouwen in zijn product en vertrouwen voor jou dat je je geld gewoon terug krijgt als de cursus niet voor jou is.

Een kleine greep uit een de klant ervaringen

Er zijn je al 15.000+ klanten voorgegaan en hebben het volgende ervaren en te zeggen over de e cursus nooit meer zorgen of stress.

Makkelijk te volgen

Beste Frank, hierbij geef ik u mijn persoonlijke mening van de e-mail cursus. Ik vind deze cursus heel interessant en heel makkelijk om te volgen. Telkens probeer ik de vragen te beantwoorden en er het positieve uit te halen voor mezelf en lees deze geregeld door. Zelf heb ik een doel voor ogen, maar heb soms weinig zelfvertrouwen of denk ik dat het niet zal lukken.

Maar de e-mail met de kracht van goede vragen vind ik prachtig en lees deze meerdere malen door. Door het lezen van de mails ga je automatisch nadenken dat er héél veel waarheid inzit en dat je in je leven moet doen wat je echt graag wil doen, dus neem ik de actie.
NL, vrouw

Het werkt!

De e-cursus ‘Nooit meer stress of zorgen’ werkt! Nu weet ik hoe te handelen om zorgen en stress te doen verdwijnen. Soms is het (voor mij) niet eens nodig om alle stappen te volgen. Alleen al de hoofdstukken ‘De kracht van goede vragen’ en ‘De kracht van focus’ maken dat ik in een oogwenk mijn gedachten op een positieve manier verzet! Ik heb deze cursus met veel plezier gedaan. De frequentie van twee lessen per week is perfect en omdat het per e-mail gaat, kan ik de cursus volgen wanneer het mij uitkomt. Het is inderdaad een cursus, dus niet alleen maar lezen maar ook de opdrachten toepassen. Door herhaling krijg je bepaalde vaardigheden en pas je deze toe zonder er bij te hoeven nadenken.
RC, man

Fijne cursus

Fijne cursus. Niet betuttelend of belerend. Lekker beknopt en to the point, geen oeverloze verhalen. Daarom kun je de mails ook makkelijk regelmatig opnieuw lezen, zodat alles goed tot je doordringt Dus: positief!
CM, vrouw

En zo zijn er nog vele van deze ervaringen te vinden op het internet.

Conclusie

In mijn opinie weegt het geld niet op tegen wat je er voor krijgt en wat de e-cursus nooit meer zorgen of stress voor jou kan betekenen. De één vind de bonussen summier de ander vindt het genoeg, hierin mag je zelf je conclusie trekken. De cursus kan zeker wat voor jou betekenen, maar op voorhand was al gezegd, dat het je alleen wat kan brengen als je er voor wilt gaan! Als je er niet achter staat en je gaat de cursus doen, dan zal het je nergens brengen.

Dus voor degene die de beslissing heeft genomen om zijn leven ten goede te willen veranderen, zullen veel baat hebben bij deze cursus. De e-cursus geeft uitgebreide uitleg en meer dan voldoende handvatten om je doel naar een leven zonder zorgen of stress te bereiken.

Dat je mag ontwaken en mag uitgroeien tot je volle potentieel!

Begin je weg naar een leven zonder stress

Klik op de knop om naar de e-cursus Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei te gaan

Ga DIRECT naar de cursus toe!

Foto’s van pixabay.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *