E-cursus Geluk – genieten van het leven | 2021 Review

Gemiddelde leestijd: 17 minuten
review E-cursus Geluk genieten van het leven

In dit review over de e-cursus geluk – genieten van het leven, hoop ik voor jou duidelijk te maken of de cursus iets voor jou kan zijn of iets kan betekenen. En uiteraard of de cursus doet wat hij belooft. Gezien ikzelf ook nog steeds veel bezig ben met zelfontwikkeling en bewustwording, kunnen deze tools die mogen leiden tot een gelukkiger leven, mij enorm boeien.

Het is dan ook weer een logische stap om nog een review te schrijven. Na de cursus te hebben doorlopen en het review van de cursus nooit meer zorgen of stress te schrijven, heb ik ook deze cursus doorlopen. Want op weg naar de Verbeterde Ik is het wel zo fijn om meerdere tools te vinden, om mee te werken. Dus als ik je daarmee kan helpen, dan doe ik dat maar al te graag.

Ik ervaar de cursussen doorlopen en de reviews schrijven al heel fijn en verhelderd voor mezelf, gezien ik er zelf ook weer inzichten door krijg. Het mes snijdt voor mij dus aan twee kanten. In dit review vertel ik je wie de persoon is achter de cursus. Wat je voor je geld krijgt en wat je kunt verwachten. Om je zo een volledig mogelijk beeld te geven wat voor soort cursus het is.

Inhoudsopgave

Voor wie is deze cursus?

De e-cursus geluk – genieten van het leven is eigenlijk voor iedereen die het genieten van het leven niet (helemaal) inziet of in kan zien. En wellicht kunnen de mensen die al grotendeels gelukkig zijn er zelfs nog wat opsteken, in de vorm van het doorbreken van bepaalde denkpatronen. Al gaat het er in de cursus voornamelijk om, om mensen te helpen die niet gelukkig zijn of zich niet gelukkig voelen.

Dus voel je niet gelukkig en zie je niet dat het leven je veel moois kan brengen of bieden, dan kan deze cursus je een hoop geven. Lees snel verder!

Waar gaat het in de cursus om?

De kracht van de cursus is dat je gaat inzien dat jij de keuze hebt om gelukkig te zijn. Om te genieten van het leven en dat je die keuze altijd zelf kunt maken, ondanks de situatie waar je wellicht inzit of hoe je dingen inziet. Je hoeft alleen maar in te zien dat je alles in je hebt om gelukkig te zijn. En begrijpelijk is het als je mij nu zegt, dat je niks hebt om gelukkig te zijn.

Maar dat komt omdat je door alle ervaringen die je in je leven hebt (moeten) doorlopen, in een negatief denkpatroon bent gekomen. Een denkpatroon waar er geen ruimte meer is, om de leuke dingen in te zien. Een denkpatroon die we aangenomen hebben als waar, denkende dat we zijn wie we zijn en dat dit het leven is. Maar niets is minder waar.

En hier speelt de cursus heel mooi op in. Het onder de loep nemen van je denken, welke keuzes je hebt en welke beslissingen jij vandaag nog kunt maken. De cursus geeft je handvatten om verder te kijken, dan waar je nu naar kijkt en dat positief denken, veel positiviteit brengt.

Frank de Moei

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei e cursus geluk - genieten van het leven

Frank de Moei is als professionele life-coach een expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren – snel èn blijvend. Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn zijn passies en Frank helpt graag anderen met hun persoonlijke groei.

Frank gelooft dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker dan je gelooft – en kunt veel meer dan je denkt. Het mooiste doel dat je kunt hebben, is plezier in het leven. En het mooie is dat je dat elke dag kunt bereiken!

Daarbij is Frank de eigenaar en oprichter van zijn website NewStart.nl en eigenaar van Capedium Training & Coaching. Op de website is ook veel informatie te vinden, om je te helpen met je bewustwording en ontwikkeling.

Welke ervaring heeft Frank de Moei

Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach en is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Zo is hij ook aangesloten bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Naast opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching, heeft hij jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Frank de Moei review e cursus geluk - genieten van het leven

Hoe loopt het contact

Het contact loopt ontspannen en je krijgt altijd antwoord op je vragen en/of opmerkingen.

Ook hier geldt weer dat het contact fijn en professioneel verloopt. Ik mocht zonder twijfel weer een reviewcopy van deze cursus ontvangen en doorlopen. Om zo een goed beeld te kunnen scheppen over wat de cursus inhoudt en doet. Als reminder, men mag Frank altijd een mail sturen, mocht men (nog) vragen over welke cursus dan ook. Dus schroom je dan ook niet als je twijfelt en graag nog het een en ander wil weten.

De cursus

Hoe verloopt de cursus

Het is de bedoeling de cursus in 9 weken te doorlopen. Elke week ontvang je 2 e-mails met uitleg, met daarbij behorende vragen en opdrachten. Elke les biedt je een stukje theorie dat je inzicht geeft in oplossingen om te zien waar je geluk ligt. Aan het eind van elke les volgen een aantal vragen en opdrachten. Deze zijn bedoeld om de theorie toe te passen in de dagelijkse praktijk en je te laten nadenken over jouw eigen situatie. Je ontvangt in totaal 19 e-mails.

Het mooie van de cursus is dat je deze in je eigen omgeving kunt doen. Je hoeft er je huis niet voor uit en je hoeft niet op een bepaalde tijd ergens aanwezig te zijn. Het is daarbij ook dat je niet verplicht bent de cursus in 9 weken te moeten doen. Je kunt de cursus doen op de momenten en in de tijd die jij fijn vind. Het enige vereiste is dat je hem in de volgorde doet zoals je hem toegestuurd krijgt.

Newstart geluk - genieten van het leven

Dit is de beste manier om de cursus tot je te nemen en te begrijpen. Zo ook om het op een zo goed mogelijke manier in je leven te kunnen implementeren.

Na het lezen van het verhaal, die beschreven staat in de mail, sporen de vragen en opdrachten je aan tot zelfreflectie. Hierbij geeft het verhaal je handvatten om er wat mee te kunnen doen. Je zult merken dat er op vriendelijke doch confronterende manier wordt uitgelegd. Dat jijzelf jouw leven kunt omzwaaien naar een gelukkig leven waarin je weer kunt gaan genieten. En wees niet bang, dit wordt jou allemaal netjes en glashelder uitgelegd en hoe je dit kunt doen.

Volgorde lessen:

Hieronder zie je de titels van de onderwerpen die je 2 maal per week in je mailbox ontvangt.

Mijn ervaring met de cursus

Net zoals de cursus nooit meer zorgen of stress, is de cursus makkelijk te volgen. Ook hier is de cursus e-cursus geluk – genieten van het leven kinderlijk eenvoudig qua begrijpelijke informatie en dat is juist het mooie eraan. Er staan geen ingewikkelde onderwerpen in en hetgeen beschreven wordt is makkelijk in te zien.

Maar ook met deze cursus is het wel de bedoeling dat je jezelf aan gaat pakken, zij het op een mooie en vriendelijke manier. We hoeven namelijk niet hard te zijn voor onszelf, dat hebben we namelijk al lang genoeg gedaan, door niet gelukkig te zijn. Maar dat neemt niet weg, dat het geen even doorlezen is en vervolgens denken dat het vanzelf gaat gebeuren. Het mooie is wel dat het je geen moeite hoeft te kosten om in te gaan zien, dat het leven anders mag!

De hoeveelheid informatie en het aantal vragen en opdrachten per email is genoeg, niet te veel en zeker niet te weinig. Zo pak je de mail er makkelijk nog eens een keer bij om hem door te lezen, om zodoende de informatie goed tot je door te laten dringen. De tijd die je nodig hebt om de vragen en opdrachten te doen zal variëren, afhankelijk van hoe grondig jij de opdrachten wilt doen.

Hierin zeg ik neem je tijd en zorg dat je ze ergens maakt waar jij je op je gemak voelt en je niet gestoord kunt worden. Daarom is het ook zo fijn dat je de cursus lekker in jou gewenste omgeving en tijd kunt doen. Ongedwongen en op je gemak.

review E-cursus Geluk genieten van het leven
E-cursus Geluk genieten van het leven

Wat ben ik gaan inzien

De cursus e-cursus geluk – genieten van het leven heeft mij doen inzien dat het belangrijk is te genieten van de kleine dingen van het leven. De dingen die je al hebt en die ook ik intussen al als gewoon ben gaan zien. Terwijl dat dat juist de dingen zijn waar het genieten in ligt. Het ontvangen van de liefde van mijn kinderen, het denken aan mijn gezin, het lezen van een goed boek, het genieten van een heerlijke nachtrust, een heerlijke maaltijd en zo nog vele dingen meer.

Ik ben weer meer gaan genieten, omdat ik het gevoel wat erbij hoort weer terug heb gevonden en dit graag vast wil houden. Natuurlijk heb ik dromen en werk ik daar aan maar dat neemt niet weg, als ik die dromen nog niet bereikt heb dat ik nu niet mag genieten.

Hoeveel kost de cursus

De cursus kun je nu tijdelijk aanschaffen van €199,- voor €59,-. Wat een zeer mooie en aantrekkelijke aanbieding is.

Inzicht in je kracht

Wat krijg je voor je geld

Je ontvangt de e-cursus Nooit meer zorgen of stress en 2 extra bonussen voor slechts € 59,- terwijl de normale prijs € 199,- is.

Bonus 1 is het ebook Inzicht in je kracht. 56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering (waarde €25,-).

Bonus 2 Eén E-Mail Coachingsessie. Mocht je naar aanleiding van deze cursus ontspanning nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor één coachingsessie per e-mail (Waarde: € 25,–).

Geld terug garantie

Mocht de cursus echt niets voor jou zijn dan krijg een 15-dagen 100% geld terug garantie. Op deze manier loop je dus geen enkel risico. Binnen die 15 dagen krijg je dus 4 mails en kun je een gedegen keuze maken of je blijft doorgaan of niet. Een mailtje richting Frank dat je er van af wilt zien en je krijgt netjes je geld terug.

Hierin zie ik dan ook weer het vertrouwen die Frank de Moei uitstraalt, vertrouwen dat het goed zit. Vertrouwen in zijn product en vertrouwen voor jou dat je je geld gewoon terug krijgt als de cursus niet voor jou is.

Een kleine greep uit een de klant ervaringen

Er zijn je al 15.000+ klanten voorgegaan die online cursussen via Newstart hebben doorlopen. Diverse klanten hebben het volgende ervaren en te zeggen over de e cursus geluk – genieten van het leven. En zo zijn er nog vele reviews te vinden op de site en op het internet.

Inspirerend
Beste Frank, het zijn weer mooie lessen die je maakt over gelukkig zijn! Vooral het accepteren van mijn minder goede kanten en daar dus ook gelukkig mee te zijn. Ook de les de aandacht steeds te blijven richten op wat leuk is en goed voelt inspireert mij en geeft een geluksgevoel. Dank je wel,
LF, vrouw

Een goede zet in de juiste richting
Hoi Frank, de cursus is voor mij zeer nuttig. De beschrijvende tekst die ik tegenkwam op de website was voor mij erg treffend. En maakte me meteen nieuwsgierig naar de cursus. De eerste mailtjes die ik ontving werkte voor mij meteen goed. Met wat simpele oefeningen werd ik er duidelijk op gewezen dat je gevoel en geluk zelf kunt sturen en het niet iets is wat je overkomt. Uiteindelijk is het zaak dat ik dit zelf ga toepassen in mijn eigen leven maar de cursus biedt daarvoor een goede zet in de juiste richting.
MV, man

Positieve spiegel
Frank is oprecht geïnteresseerd en velt geen waarde oordeel. Hij heeft een bijzonder positieve kijk op zaken en is in staat om op een doeltreffende wijze een spiegel voor te houden. Door Frank ben ik mij gaan verdiepen in technieken om lekkerder te leven en me bewust geworden van de valkuilen die dit juist tegenwerken!
MJ, man

En zo zijn er nog vele van deze ervaringen te vinden op het internet.

Conclusie

De cursus heeft mij weer in laten zien dat je denken je enorm beïnvloedt. In hoe je je voelt en wat je van je situatie en jezelf denkt. De cursus brengt wat hij beloofd en dat is inzien dat je zelf de keuzes hebt. Dat je zelf de beslissingen mag maken, of je gelukkig wilt zijn of niet. Het komt er op neer dat jij alle zeggenschap hebt over je leven.

Al zal dat voor nu wellicht lastig in te zien zijn als je nog niet bezig ben met zelfontwikkeling en bewustwording. Maar als je start, en deze cursus is een fijne start, zal alles je langzaamaan duidelijk worden. Jij bezit de kracht, gebruik die en je leven zal een stuk fijner worden.

De enige opmerking die ik heb, is dat als je al eerder een cursus hebt gedaan in de reeks van Newstart. Dat de bonussen wat summier zijn, omdat je die dan al in je bezit hebt. Maar dat neemt de kracht van de e-cursus geluk – genieten van het leven niet weg. En maakt de prijs voor de cursus nog steeds zeer bescheiden. Heb je je keus gemaakt? Dan wens ik je veel geluk en wijsheid toe op je weg naar je Verbeterde Ik.

Dus hopelijk ben je na dit review enthousiast geworden en wil je de cursus graag volgen, dan zeg ik druk op start en ga ervoor. Wordt gelukkig, het staat je!

Dat je mag ontwaken en mag uitgroeien tot je volle potentieel!

Begin je weg naar een leven zonder zorgen of stress

Klik op de knop om naar de e-cursus Nooit meer zorgen of stress van Frank de Moei te gaan

Ga DIRECT naar de cursus toe!

Foto’s van pixabay.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *