Wat zijn Entheogene middelen?

Onder entheogeen verstaan we psychoactive drugs of liever gezegd medicijn, die doormiddel van intense geestverruiming je kunnen helpen in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Door deze middelen te gebruiken kun je komen tot de dieper liggende zaken die je bezig houden.

Waar je (hard)drugs gebruikt om te ontsnappen aan de voor jou niet fijne realiteit, kun je entheogene middelen gebruiken om een betere versie van jezelf te worden en te zien dat je je eigen realiteit vormt. Hoe beter jij in je vel komt te zitten, hoe mooier jou realiteit.

Er zijn namelijk vele trauma’s en of ervaringen die ons onderbewust bezighouden, waar we niet bij kunnen komen of weten dat dit ons leven negatief beïnvloed. Doormiddel van het gebruik van entheogene middelen openbaren deze zich aan de oppervlakte, waardoor we ze kunnen gaan doorleven en oplossen.

Nota bene, zorg wel dat je de entheogene middelen gebruikt in het bijzijn van goede en ervaren begeleiding. Er kunnen vastzittende problemen aan de oppervlakte komen die zeer heftig voor je kunnen zijn, hier heb je graag en gedegen hulp bij. Entheogene middelen zijn ook geen middelen om “even” als verzetje te gebruiken, dit doet men als men er voor open staat en aan toe is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *