Wat is LIVE THE CONNECTION®?

“Our beliefs control our bodies, our minds, and thus our lives…”

― Bruce H. Lipton,

LIVE THE CONNECTION® een methode ontwikkeld door Marina Riemslagh, is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. LIVE THE CONNECTION® werkt met het zogenaamde “Het ABC van ontstressen”, een zeer simpele maar effectieve manier om je per direct te ontdoen van stress. Met deze manier ontwikkel je de vaardigheid om al je stress op te heffen door je hersenen snel weer in verbinding te brengen.

Op het moment dat de stress opkomt raakt het brein in onbalans. Eén van de hersenhelften raakt overactief, de andere onderactief. Als onze rationele kant de overhand krijgt, dan worden we over-rationeel en komen koud en kil over. Is onze emotionele kant overactief, dan zijn we overgevoelig en geïrriteerd.

Wat is LIVE THE CONNECTION®

Als de samenwerking tussen beide hersenhelften dan ook verstoord is geraakt, krijgen we stressreacties. Deze reacties noemen we de “vecht”, “vlucht” of “bevries” reactie. Door de stress worden er tussen de verschillende delen van de hersenen minder verbindingen gemaakt. Door LIVE THE CONNECTION® eigen te maken en te integreren in je leven, komen er steeds meer verbindingen in je brein tot stand gebracht, waardoor je minder stress gaat ervaren.

Daarbij is LIVE THE CONNECTION® een eenvoudige manier om de beperkende overtuigingen die je intussen eigen hebt gemaakt te herprogrammeren en zo een liefdevol leven te creëren doordat je in verbinding komt met jezelf en je omgeving. Je kunt hiervoor workshops doen of een therapeut of coach bezoeken die jou deze methode kan helpen toepassen en begeleiden hierin.

Door LIVE THE CONNECTION® in je dagelijks leven toe te passen, ga je voorbij aan je persoonlijke moeilijkheden. Je verbetert jezelf en daardoor je gezondheid en relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *